Hosting voor uw website en mail.

Website en e-mail 24/7 beschikbaar op het internet, zoals het hoort.

De website is af, maar dan bent u er nog niet. Uw website moet eerst nog verbonden worden met de rest van het wereld-wijde-web. Ons hosting platform is volledig ingericht om de snelheid, veiligheid en bereikbaarheid van uw website en mail te maximaliseren.

Hosting zonder zorgen.

Omdat wij hosting niet als onze core-business beschouwen maar als aanvullende service gericht op het ontzorgen van onze klanten, kunnen wij zo goed als garanderen dat ons platform ten alle tijden over genoeg capaciteit beschikt. Uw website of applicatie deelt in feite nooit 'het huis' met honderden andere onbekenden. Geen overvolle servers, wij zitten er virtueel gezien altijd bovenop.

Een mooi aanbod.

Wij stellen het op prijs als dingen 'gewoon werken'. Om dit voor iedereen te kunnen blijven garanderen hanteren wij geen geautomatiseerd bestelproces. Indien u op zoek bent naar hosting kunt u met het formulier op deze pagina contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en zullen u een mooi aanbod doen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@synegic.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw verzoek of vraag.